HTML

Figyu-figyu-figyu

Friss topikok

Címkék

...hogy kell borsós tokányt készíteni?

2011.03.07. 15:18 Krikszi

...emlékeim szerint paprikás trutyiban van, de ami receptet találtam, abban van comb, zsír, hagyma, borsó, ecetes uborka, tejföl, liszt, só, bors, petrezselyem, de pirospaprika nincs.....

Valami kis biztatás?:)

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kraksz.blog.hu/api/trackback/id/tr375989066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_bee 2011.03.07. 15:52:55

Borsós vagy Borsos? Mert amire szerintem te gondolsz az a Borsos tokány: Vöröshagymát megpirítod,fokhagymát adsz hozzá,majd PARADICSOMPÜRÉ (ez a lényege) ,kevés víz bele,és felforralod,majd beleteszed a húst,só,bors,és készre párolod,ne legyen sok leve,mindig csak annyi vizet önts rá hogy párolódjon. Ennyi Jó étvágyat hozzá :)

Krikszkraksz 2011.03.07. 15:55:14

Köszönöm! :) - és neeeem, én a BORSÓÓÓÓÓS tokányra gondolok, amibe zöldborsót kell tenni...

G_bee 2011.03.07. 15:59:00

Ja,azt nem tudom,csináld ugyanígy csak borsóval :)

kata... 2011.03.08. 09:29:30

http://www.ritakonyhaja.hu/etlap/husos-etelek/2037-borsos-tokany-recept.html nem vagyok nagy tokánygyártó:D,de így készítem én is:)

VCS 2011.03.08. 09:54:53

Én is találtam neked valmit :) :) http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/2010/02/zoldborsos-tokany.html

Krikszkraksz 2011.03.08. 14:08:34

Köszi az ötleteket, összeraktam őket, gyököt vonok belőle, és majd kíváncsi leszek a végeredményre!:)
süti beállítások módosítása